De 7 situaties waarin factoring uitkomst biedt voor MKB & ZZP

Afbeelding bij introtekst Svea - artikel alternatief zakelijk overbruggingskredietTijdens corona kan je als ondernemer tegen verschillende problematische situaties aanlopen. Wist je dat Svea met factoring als alternatief voor zakelijk krediet in wel 7 van die omstandigheden kan helpen?

  1. Vastzittend geld door lange betalingstermijnen
  2. Het hebben van (reeds) openstaande facturen
  3. Oplopend debiteurensaldo / hoge DSO
  4. Cashflow problemen
  5. Liquiditeitstekort
  6. Verhoogd kredietrisico
  7. Ingetrokken / verlaagd kredietlimiet

Corona financieel overbruggen? Factoring biedt als alternatief voor zakelijk overbruggingskrediet direct werkkapitaal!

Overbruggingskrediet is een zakelijk voorschot om te voorkomen dat je (te) weinig geld in kas hebt na een rustige periode. Vaak gebruiken ondernemers hiervoor hun opbrengsten uit het hoogseizoen. Maar stel je redt het daar niet mee? Bijvoorbeeld door onverwachte tegenslagen, zo­als deze coronacrisis? Dan kan een overbruggingskrediet uitkomst bieden.

Maar helaas zijn banken nu terughoudend om overbruggingskredieten te verstrekken. Maak daarom gebruik van factoring als alternatief: een 3-in-1 financieringsvorm op basis van debiteuren. Want verkoop je als MKB’er of ZZP’er je facturen aan een factoringmaatschappij als Svea Finans? Dan ontvang je direct je geld, waarmee je deze (gedwongen) rustige periode uit kunt zingen. Dit is weliswaar geen krediet, maar je financiert je bedrijf met je eigen facturen. Bovendien neemt Svea het debiteurenbeheer over en ben jij 100% verzekerd van je geld. Zo helpt Svea jou in de wel 7 problematische situaties!  Lees meer: 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.